BETA

Обучения
Алгоритми – март 2019 - онлайн
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

Алгоритми – март 2019 - онлайн


Обучението по Алгоритми развива умения за алгоритмично мислене и решаване на алгоритмични проблеми. Разглеждат се основните класове алгоритми, използвани в практиката: рекурсия и рекурсивни алгоритми, търсене с връщане назад (backtracking), комбинаторни алгоритми, алгоритми за сортиране и търсене. Ще придобиете умения да прилагате техниката динамично оптимиране за справяне с често срещани практически задачи. Ще се запознаете с това какво е граф както и с различните алгоритми върху графи и дървета за обхождане в дълбочина и ширина. Осъществяване на разпределени изчисления с map-reduce.

Курсът е подходящ за хора, които искат да развиват логическото си мислене и познават езика, на който ще пишат на средно ниво. За курса ще ви бъдат необходими Фундаментални знания по ООП и по основните структури от данни (масиви, списъци, речници, сетове, опашки и стекове).

Записването за курса е отворено до 8 март и става от тук. Обучението стартира на 11 март 2019 г. и завършва с практически изпит, който ще се проведе на 2 и 16 юни 2019 г. (може да изберете удобната за вас дата)

Занятията ще се провеждат в онлайн форма, всеки понеделник и четвъртък.

Имате възможност да се обучавате в онлайн форма на обучение:

  • Онлайн: Курсът се състои приблизително от 25 часа видео лекции. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период от време, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо.

Обучението в курса е безплатно. Единствено желаещите да се явят на изпит и да получат сертификат на Софтуерния университет, заплащат еднократна такса: 

  • до 21.03.2019 - 100 лв.
  • след 21.03 дo 16.05.2019 г. - 200 лв.

КОГА: 11.03.2019

МЯСТО: Софтуерен университет, жк Изгрев, ул. Тинтява 15-17

Ивайло Кенов

Ивайло Кенов

Ивайло е дългогодишен технологичен трейнър и софтуерен разработчик със C# и JavaScript. Състезател по математика с участия в редица национални олимпиади. Обича да задълбава в трудните и алгоритмичните части на програмирането. Участвал е в изработката и поддръжката на няколко интернет приложения. През свободното си време разработва open-source библиотеки за ASP.NET.