BETA

Обучения
CSS Advanced - март 2019
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

CSS Advanced - март 2019


Курсът "CSS Advanced" отправя по-задълбочен поглед към съвременния front-end дизайн и разработка. Участниците ще имат възможност да надградят знанията си за изграждане на уеб страници с прилагане на анимации, икони и гридове за адаптивно изобразяване на приложението на устройства с различен размер на екрана (десктоп, таблет, телефон). Важно умение за ефективна работа е изграждането и следването на ясен работен процес, който да включва съвременни инструменти за подобряване на продуктивността, с които студентите ще имат възможност да се запознаят чрез прилагането им в практически проект.

Курсът е подходящ за хора с основни познания по изграждане структурата на уеб страници чрез CSS.

Записването за курса е отворено до 10 март и става от тук. Обучението стартира на 12 март 2019 г. и завършва с практически проект на 21 и 25 април 2019 г. (може да изберете удобната дата за вас).

Занятията ще се провеждат в сградата на Софтуерния университет всеки вторник и петък от 18:00 до 22:00 часа, в зала Deep web.

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена - 240 лв. или онлайн форма на обучение - 190 лв.


КОГА: 12.03.2019

МЯСТО: Софтуерен университет, жк Изгрев, ул. Тинтява 15-17

Константин Данков

Константин Данков

Константин се занимава с HTML и CSS от 17 години. Започва работа като Front-End кодер, когато е на 18. Firefox не е съществувал, а Internet Explorer 6 е бил модерен браузър. Обича чист HTML, подредени CSS файлове, WordPress без много плъгини и пише код във Vim.