BETA

Събития
Technology4Business
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

Talk+Discussion: .NET Code Sharing
ДАТА: 21.06.2018

ПРЕДСТОЯЩИ Обучения

ПРЕДСТОЯЩИ Стажове

Technology4Business


Technology4Business е събитие, което е посветено на технологиите и тяхното приложение в бизнеса. Technology4Business е с уникален за страната формат и има за цел да представи нова визия за използването на последните технологии и как те са фактор за внедряване на иновации, подобряване ефективността на бизнеса, устойчивостта и търговските успехи.

Тази година Technology4Business е с фокус "Кибер сигурност", като събитието ще се проведе под мотото "D_Megatrend Edition", определено от глобалната тенденция за Дигитализация.

Събитието е предназначено е за ръководители от бизнеса и държавния сектор, като обхваща нуждите на всички браншове в страната. Темите са подходящи за представители както на корпоративния сегмент, така и за ръководители на малки и средни предприятия.

Technology4Business ще се проведе в периода 17-19 октомври.

Участието в събитието е безплатно за ръководители от сферата на бизнеса и държавния сектор след регистрация и одобрение. Необходимо е да се регистрирате в on-line платформата тук. Предлагат се и ограничен брой билети срещу заплащане.


КОГА: 17.10.2017

МЯСТО: София Тех Парк

ВХОД: СВОБОДЕН